Om Janet

Om mig
Janet Nielsen heter jag och äger företaget Shabby Chic by JN.
Jag älskar den lantliga Shabby Chic-stilen (den nordiska och en del av den engelska och franska). Även New Englandstilen gillar jag då jag älskar havet. Jag har sysslat med olika former av hantverk sedan barnsben. Allt från broderier, vävning, stickning till att måla och tillverka olika saker. När barnen växte upp fanns inte mycket tid för egen hobby men nu har jag återupptagit målandet och även hittat nya saker att pyssla med.

Jag har också ett intresse för gamla och antika saker sedan många år. Där har det varierat genom åren vad gäller smaker och former. Idag är det gamla ting som passar i den lantliga stilen.

Eftersom det alltid bott en entreprenör i mig så har jag nu hittat min nisch att få både den ådran och min konstnärliga ådra tillfredsställda.

Om Shabby Chic by JN
Web shopen hade sin premiär först på hösten 2014. Men företaget har funnits sedan innan.

Den röda tråden är Shabby Chic, inspirerat av det nordiska, engelska och franska. Som komplement finns även en del New England-inspirerat. Alla egentillverkade produkter är personliga och inte den andra lik p.g.a. att allt är handgjort.
Det är kärnan i den röda tråden och värdegrunden för företaget; Webbutiken med den personliga stilen.

Målet är att du som kund till Shabby Chic by JN alltid ska kunna handla tryggt, bli bemött med vänlighet och bästa möjliga service.
Allt med den personliga touchen.

Shabby Chic by JN har olika samarbetspartners. Alla är småföretagare eller hobbykreatörer. Visionen är att lyfta fram och synliggöra de duktiga, kreativa kvinnorna som annars kanske aldrig hade synts till för fler än deras närmaste,

Företagets glädje är att dessa kvinnor ska lyckas i det de gör samtidigt som glädjen alltid ska finnas där.  Varje samarbetspartner finns presenterad på websidan.

Om Produkterna
I web shopen hittar du olika kategorier av inredningsdetaljer.

Nya produkter köps in genom olika leverantörer.  Här finns både inredningsdetaljer och accessoarer.

Vintageprodukterna är noga utvalt för att passa in i Shabby Chic- resp. New Englandstilen.

By JN tillverkar olika inredningsdetaljer.
Alla tavlor är helt handmålade. Texterna är målade på fri hand, aldrig med stämplar eller schabloner. Bakgrunderna är målade, aldrig bara text direkt på ”naken” canvas. Ingen målning är den andra lik.
Betongen är handgjuten och därmed unik.
Övriga inredningsdetaljer, tillverkade by JN, är också handgjorda och unika i sitt slag. Vissa detaljer kan dock vara färdiginköpta (vissa som ibland används som dekoration).
Ibland finns även mindre möbler till försäljning som är återbrukade efter ommålning i Shabby Chic-stil.

By JN-produkter går att beställa, skräddarsydda bara för dig.

http://hwcdn.libsyn.com/p/f/b/b/fbb22f8c7f7fa453/34_Anna_Aberg_Podcast_om_Janet_Nielsen_som_gr_en_internationell_lansering.mp3?c_id=8424361&expiration=1424963550&hwt=a4d9353ac5885b747fd64f8ea13baf8f